Erhan Yakut Software Developer @Binalyze | Founder @Passwall | Golang Enthusiast | Open Sorcerer

2008 Blog Ödülleri ve Yakuter.Com

1 min read



Biraz geç de olsa sonunda bu yazıyı yazmaya fırsat bulabildim. 10 Mayıs 2008 Cumartesi günü Blog Konferansı ve 2008 Blog Ödülleri birçok blogcunun katılımı ile gerçekleşti. Microsoft’un ana sponsorluğunda icra edilen konferans ve ödül töreni birçok blogcunun biraraya gelmesine ve kaynaşmasına vesile oldu. Aslında gördük ki internet üzerindeki ilişkilerimiz sıradan sanal arkadaşlıklar değil gerçekten samimi birer dostluklarmış.

Dostluklar demişken uzun zamandır tanışmak isteyip de tanışamadığım ama bu konferansta koyu muhabbetlere daldığım arkadaşlara da değinmeden geçemicem. Hakan, Eray, Bünyamin, Tunç, Onur, Volkan, Selim ve şuan malesef aklıma gelmeyen diğer tüm arkadaşlar, hepinizi seviyor ve size selamlarımı iletiyorum ;)

Benim de günü birlik için gitmiş olduğum gece düşündüğümden çok daha güzel geçti. Ne yalan söyleyeyim, boğaz manzaralı bir kokteyl aklımın ucundan bile geçmemişti :)

Fazla uzun yazmayacağım çünkü zaten onlarca blogda o gece yapılanlar uzun uzun anlatılmış. İlla okumak istiyorsanız en özet ve açıklayıcı makaleyi Nahnu’da bulabilirsiniz. Ayrıca gecede ödül alan blogların videolarını LeoTheMaster’da bulabilirsiniz.

Benim Teknoloji kategorisinde 3ncü seçilmeme vesile olan herkese gönülde teşekkür ediyorum. Tabii bununla birlikte Eray ve Bloglama ekibine , ana sponsor Microsoft ve temsilcisi Nuri Çankaya‘ya, diğer sponsorlar: MediaCat, Vodaco, Kurumsal Haberler, Vestel, Haber 262, OfisNet, Blograzzi, Fikri Mühim, MDM Bilişim, Coca Cola ve Galatasaray Üniversitesi Bilişim Kulübü’ne teşekkürler.

Benim o gece çekinmiş olduğum fotoğraflara Facebook’taki albümümden ulaşabilirsiniz. Ödül aldışımı gösteren video da burada.

Blog Ödülleri 2008

Ön sırada soldan üçüncü, gözlüklü ve siyah gömlekli olan benim :)

Blog Ödülleri 2008



Erhan Yakut Software Developer @Binalyze | Founder @Passwall | Golang Enthusiast | Open Sorcerer

Dünyada E-Ticaret Sektörü ve İşletmeler İçin Satış Fırsatları

Tüketici davranışları günden güne değişmekte ve alış veriş yapma alışkanlıkları buna bağlı olarak farklılaşmaktadır. Özellikle günümüz internet ve teknoloji çağında online ticaret büyük bir...
Erhan Yakut
3 min read